Artikler

Alt, hvad du bør vide om bakteriel vaginose

Bakteriel vaginose er en af de mest almindelige vaginale infektioner. Få mere at vide om symptomer, årsager og behandling!

Bakteriel vaginose og graviditet

Bakteriel vaginose under graviditeten kan forårsage en stærk, fiskeagtig lugt og udflåd. Få mere at vide om årsager, symptomer og behandling!

Sådan behandles en svampeinfektion i skeden

Svampeinfektion i skeden er en almindelig infektion i skeden, som giver symptomer som udflåd og kløe. Få mere at vide om, hvordan du behandler den!

Svamp i skeden under graviditet

Svamp i skeden under graviditeten er en almindelig gene i skeden. Læs mere om årsager, symptomer og mulig behandling her!

Stærk, fiskeagtig lugt

En stærk, fiskeagtig lugt kan være tegn på en skedeinfektion. Få mere at vide om den mulige årsag, andre symptomer og behandling!

Årsager til smertefuldt samleje

Der er mange årsager til smertefuldt samleje. Få mere at vide om disse årsager, hvordan de afhjælpes, og hvordan de kan forebygges!

Vaginal hygiejne

Vaginal hygiejne kan være med til at forebygge ubehag og infektioner i skeden. Læs mere om, hvordan du plejer dit intimområde!

8 tips til at forebygge intime problemer

Vaginal hygiejne kan hjælpe dig med at forebygge ubehag og endda infektioner. Få mere at vide om, hvad du skal og ikke skal gøre med hensyn til intimpleje!

Tørhed i skeden: Årsager og behandling

Tørhed i skeden er normalt forbundet med overgangsalderen, men kan forekomme i alle aldre. Få mere at vide om årsagerne og den mulige behandling.

Hvad fortæller udflåd fra skeden om din vaginale sundhed?

Udflåd fra skeden er helt normalt. En ændring i udflåd kan dog være tegn på noget mere alvorligt, f.eks. en infektion. Få mere at vide om farven på udflåd!

Forskel mellem svampeinfektion og bakteriel vaginose

Bakteriel vaginose og svampeinfektion er de mest almindelige vaginale infektioner. Få mere at vide om forskellene i årsager, symptomer og behandling!

Infektioner i skeden og antibiotika

Få mere at vide om, hvordan antibiotika kan forstyrre den vaginale balance, og hvordan du forhindrer ubehag i skeden som en bivirkning ved antibiotikabehandling.