Multi-Gyn behandler ubehag i skeden ved at genoprette den naturlige balance i din vaginale flora.

Når din vaginale flora er i balance, er den naturligt beskyttet mod bakterier og svamp. Men når denne balance forstyrres, kan ubehag som kløe, udflåd, lugt, tørhed eller infektioner som bakteriel vaginose (BV) og svampeinfektioner i skeden (Candida) udvikle sig.
Ved at genoprette denne balance behandler Multi-Gyn-produkter ikke kun ubehag i skeden, men giver dig også øjeblikkelig lindring.

Vores aktive ingredienser

Vores produkter består hovedsageligt af naturlige ingredienser. En af hovedingredienserne er 2QR-komplekset (udtales “to cure”), som er en naturlig, plantebaseret ingrediens. 2QR-komplekset neutraliserer de skadelige bakterier og svamp ved at forhindre fastklæben til vævet. Dette understøtter den naturlige helingsproces og balancen i den vaginale flora. 2QR-kompleks har ingen kendte bivirkninger.

Virkningen

Når Multi-Gyn-produkterne er påført dit intimområde, har de en direkte lindrende virkning på ubehag som kløe eller irritation. Hvis du har en infektion som fx bakteriel vaginose, en svampeinfektion i skeden eller lider af tørhed, vil produkterne give dig en direkte lindring af ubehaget og behandle infektionen.

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal bruge? Brug løsningsværktøjet til at finde det rigtige produkt til dig.